Belépés Regisztráció Elfelejtett jelszó
naptar-banner.pngslider17.jpg

A naptárkészítő oldal helyes működéséhez kérem használjon Mozilla Firefox, Safari, vagy Google Chrome böngészőt. Amennyiben Internet Explorert alkalmaz, kérem frissítse azt legalább 9-es verzióra, máskülönben bizonyos funkciók helytelenül jelenhetnek meg és a naptárrendelésben is felléphetnek hibák. 

 

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy nyomdánkban
csak készpénzzel fizethet

Az oldalon található árak bruttó értékek.

  

ajándék naptár

AJÁNDÉK NAPTÁR AKCIÓ!

Ajánlja Naptárkészítő szolgáltatásunkat barátainak, ismerőseinek, és amennyiben meghívottja rendel, akkor Önnek és meghívottjának is AJÁNDÉKBA adunk egy Ön által szerkeszthető A/3-as 1 lapos falinaptárat!

Minél több meghívót küld, annál hamarabb megkaphatja ajándékát, és minden ismerőse által történt megrendelés után 1-1 ajándék jár! Meghívóit nyomon követheti a Meghívottjaim menüpontban, miután regisztrált.

Ajándék kupon!

Miután meghívottja leadta naptár rendelését rendszerünkben, Ön egy automatikus üzenetben erről értesítést kap. Ezután lépjen be a szerkesztőbe, kattintson a MEGHÍVOTTJAIM menüpontra, és használja fel AJÁNDÉK kupon kódját egy tervező naptárra (A/3-as 1 lapos naptár) mely a kód segítségével INGYEN az Öné lehet!

 

INFORMÁCIÓK A GYÁRTÁSRÓL:

Megrendelését átveheti:

  • személyes átvétellel nyomdánkban (1032 Budapest, Bécsi út 171.)
  • házhoz szállítással (DPD futárszolgálat)

A naptárak elkészítési ideje: 1-3 munkanap.

A házhozszállítás:  1-2 munkanap.

Házhosszállítási akció: 1490 Ft helyett 990 Ft az egész ország területére.

 

Sürgősen kell a naptár? Megoldjuk!

Megrendelésnél válassza az EXPRESSZ lehetőséget, és 2 óra múlva már a kezében tarthatja a kész naptárat. Az EXPRESSZ elkészítés felára bruttó 1990 Ft.

Az expressz lehetőséget az átvétel módjának megadásánál választhatja ki.

Az expressz lehetőség nem vonatkozik az A5-ös határidőnaplóra.

 

Naptárkészítési kedvezmény:

Azonos méretű és tartalmú naptárak egyéni rendelésére vonatkozóan
5-9 db naptár esetén: -15% helyett
10 db naptártól: -25% helyett
50 db naptártól: Kérjen egyedi árat!

 

Fontos, hogy világos, jól exponált képeket töltsön fel,
mivel sokszor a monitoron sötét fotók nyomtatáskor még sötétebbnek tűnhetnek.

A feltöltött fotók tartalmáért és  minőségéért felelősséget
nem tudunk vállalni, így ezzel kapcsolatos reklamációt sem tudunk elfogadni.

 

Gyakori kérdések:

Hogyan kezdjek hozzá egyedi naptáram megszerkesztéséhez?

Részletes, videókkal illusztrált bemutatót talála az oldal használatáról útmutatónkban. A naptárkészítő felületén első lépésben regisztrálni kell, melyről e-mail-ben értesítőt küldünk a megadott e-mail fiókba a regisztráció visszaigazolásához szükséges linkkel és a megerősítő kóddal. Amennyiben nem találja az e-mailt a regisztrációt követő 3 percen belül, nézze meg spam vagy levélszemét mappáját. Ha ez sem segít, jelezze a problémát a info@egyedinaptarkeszites.hu címen.


 

Mit kell szem előtt tartanunk, amikor a fotókat válogatjuk össze?

Képminőség jelző

Első sorban a lehető legjobb minőségű fotókat érdemes összeválogatni, ajánlott egyenként ellenőrizni a fotók méretét és felbontását. A felbontás minimum 150 dpi legyen, az optimális felbontás pedig 300 dpi, ha a minimális felbontást nem éri el egy fotó minősége, nyomtatáskor minőségbeli romlás tapasztalható. A minőségbeli problémát egy szemléltető ábrán is kihangsúlyoztuk, amit a képfeltöltés menüpont alatt nézhet meg. A feltölthető képek fájlmérete maximum 10 Mb lehet, ennél nagyobb állományokat a rendszer nem tud fogadni.

 

 


 

Ha hagyományos filmes géppel készített régi papírképeim vannak, és ezeket egy naptárba szeretném elhelyezni, mit kell tennem?

A hagyományos fényképezőgépekkel készített felvételek filmjeit szkennelje be, vagy hozza el hozzánk a 1032 Bp., Bécsi út 171. alatti nyomdánkba ahol kollégáink digitalizálják a képeket. 

Ebben az esetben a minőség nem lesz olyan magas, mintha az eredeti film állna a rendelkezésünkre, de fotószerkesztő programmal feljavítható (ennek további költségei vannak). Ha nem gyakorlott a fotó előkészítésben, mindenképpen forduljon szakemberhez. A naptárba a lehető legjobb minőségű képeket szerkessze be, ezért a szkennelést és beállításokat bízza gyakorlott szakemberekre!


 

Hogyan tudom elmenteni a félkész naptárat?

Amennyiben félbe kell szakítania a szerkesztés menetét, kattintson a "Mentés" gombra a jobb alsó sarokban. Így bekerül a félkész naptára a "Még meg nem rendelt naptárak" kategóriába, melyet megtalál a Naptáraim menüpont alatt.


 

Hogyan ellenőrizhetem le a fotóim minőségét, hogyan tölthetem fel őket?

Képeit a Képeim menüpont alatt tudja feltölteni, vagy naptárszerkesztés alatt a Képek fülre kattintva. A képeket keresse ki számítógépéről, majd jelölje ki egyenként vagy egyszerre és töltse fel őket. Feltöltés után egy listában látható lesz a naptár előnézete mellett az összes feltöltött kép. Fontos figyelemmel kísérni a fotók neve mellett megjelenő színes kör ikonokat, melyek jelzik a fotók minőségét.


 

Hogyan készíthetem el naptáramat, mit kell tudnom a programról?

Öt fülön keresztül végezhet különböző beállításokat és teheti még egyedibbé online termékét. Egyedi kezdőlap szöveg, hátterek, színek, betűtípusok, saját ünnepnapok megadása, és a naptár kezdő és befejező év, hónapjának meghatározására is van mód! A szerkesztőprogram a szerveren készíti el a nyomdai íveket, amit a felhasználó lát, azok nézőképek, nem a valós felbontású, nyomdai minőségű oldalak. Ezért nem lehet ezeket otthoni nyomtatón kinyomtatni.


 

Hogyan adhatom le megrendelésemet, hol vehetem át a kész naptárat?

Miután elkészült az összeállítással, és leellenőrizte fotói minőségét, nincs már más teendője, mint, hogy megrendelje a terméket. Kérjük figyelmesen töltse ki adataival az űrlapot!

Személyesen átveheti naptárait a 1032 Budapest, Bécsi út 171. szám alatt nyomdánkban, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Ezen felül nyomdánkban megtekintheti minta naptárainkat és segítséget kérhet a tervezéshez. Valamint ha nem budapesti, vagy nem tud személyesen eljönni hozzánk, megrendelésében jelezheti házhozszállítási igényét. Futárszolgálattal küldjük csomagjainkat az ország bármely pontjába bruttó 1490 Ft 990 Ft-ért, 1-2 napos kiszállítási határidővel. Érdemes megrendelését időben leadni, akár több nappal az ajándékozás előtt.


 

Milyen minőségben készülnek a naptárak?

A naptárakat digitális nyomdai technológiával nyomtatjuk, a legújabb Konica Minolta C8000-es digitális nyomdagépünkön. A nyomatkép selymesen fényes és lágy tapintású 160 grammos digitális papírra történik. Fehér ikerspirállal állítjuk össze a fali és az asztali naptárainkat, mindkét kivitelnél átlátszó műanyag előlap és kemény kartonborító hátlap, valamint az asztali kivitelhez naptártartó karton tartozik.


 

Hol és hogyan kérhetek segítséget a program használatához?

Ha gondjai támadnak, vagy további segítségre van szüksége, hívhatja minden hétköznap 8-17 óráig a 30/447-1000-es technikai forródrótot, vagy írjon a naptar@printpix.hu címre!