Segítség a naptárkészítő használatához

Nem tudja mi a teendő? Elakadt? Kérdése van? Nézze meg egyedinaptarkeszites.hu segéd videót!

egyedinaptarkeszites.hu video


Olvassa el az útmutatónkat, ahol biztosan megtalálja kérdésére a választ.

HOGYAN KEZDJEK HOZZÁ EGYEDI NAPTÁRAM SZERKESZTÉSÉHEZ?

A naptárkészítő felületen első lépésben be kell jelentkezne, illetve ha most  jár először egyedinaptarszerkesztes.hu weboldalunkon, akkor regisztrálnia kell. Ezt az oldal tetején a fekete csíkban található „Bejelentkezés” szóra kattintva tudja megtenni.

Sikeres bejelentkezés vagy regisztráció után a fenti fekete csíkban megjelenik az Ön regisztrációkor megadott neve, mellette pedig az „Adataim” lenyitható fül.
Itt láthatja a:

 • szerkesztett és rendelt naptárjait
 • ajándéknaptár szolgáltatásunkat
 • adatait
 • jelszavavával kapcsolatos lehetőségeket
 • kijelentkezést

bejelentkezés

...és már el is kezdheti egyedi naptárja szerkesztését.

 

.............................................................................................................................

 
HOGYAN KÉSZÍTSEM EL NAPTÁRAMAT? MIT KELL TUDNI A PROGRAMRÓL?

Bejelentkezés után a kezdőlapon található naptárlistából válassza ki a kedvencét. Ekkor a kiválasztott naptár oldala jelenik meg mely végén a zöld színű "Kiválaszt" gombra klikkelve kezdheti el egyedi naptárja szerkesztését.

 • A kiválasztott naptár adatlapján többek között a következő információkat találja:
 • A táblázatban a mennyiségi kedvezményt
 • A galériában láthatja, hogy egy elkészült naptár hogyan fog kinézni
 • A galéria alatt a "Jeles napok" szolgáltatásunkat, melynél választható színnel akár minden naphoz beírhat egy jeles napot
 • Bal oldalon az "Egyedi időszámítást" , mellyel igazán egyedivé varázsolhatja naptárját
 • A mozgó felső képsorban többek között az EXPRESSZ és az AJÁNDÉK NAPTÁR szolgáltatásinkról kaphat információt

naptarvalaszto

Naptárválásztó

 

.............................................................................................................................MIRE FIGYELJEK, AMIKOR A FOTÓKAT VÁLOGATOM ÖSSZE?

Fontos, hogy a lehető legjobb minőségű fotókat válogassa össze, ezért ajánjuk ellenőrizni a fotók méretét és felbontását. A felbontás minimum 150 dpi legyen, az optimális felbontás pedig 300 dpi, ha a minimális felbontást nem éri el egy fotó minősége, nyomtatáskor minőségbeli romlás tapasztalható.

Hogy ne kelljen Önöknek ezt otthon egyesével ellenőrizni, ezért a minőségbeli problémát egy beépített automata szemléltető ábrán is kihangsúlyozzuk, amit a folyamatábra 3. pontjában a "Naptár képek szerkesztése" részen nézhet meg. Zöld a kiváló minőségű, a sárga a már határeset és a piros szín a nyomtatásra már alkalmatlan képeket jelöli. A piros jelzéssel ellátott képeket már nem ajánljuk nyomtatásra, de ha mégis ragaszkodnak ahhoz a képhez, úgy viszont ezzel kapcsolatban utólagos minőségi reklamációt nem tudunk elfogadni!  A feltölthető képek fájlmérete maximum 15 Mb lehet, ennél nagyobb állományokat a rendszer nem tud fogadni.

A feltöltött fotók tartalmáért felelősséget nem tudunk vállalni, így ezzel kapcsolatos reklamációt sem tudunk elfogadni.

képminőségjelző

Képminőségjelző

 

.............................................................................................................................

 

A PAPÍRKÉPEIMET SZERETNÉM A NAPTÁRRA SZERKESZTENI. HOGYAN CSINÁLJAM?

A hagyományos fényképezőgépekkel készített felvételek filmjeit vagy papírképeit szkennelje be, vagy hozza el hozzánk a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. alatti PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdiónkba, ahol Kollégáink digitalizálják a képeket, mind filmről mind papírképről.

Papírkép esetén a minőség nem olyan magas, mintha az eredeti filmről szkennelnénk, de fotószerkesztő programmal ez feljavítható (ennek további költségei vannak). Ha nem gyakorlott a fotó előkészítésben, mindenképpen forduljon szakemberhez. A naptárba a lehető legjobb minőségű képeket szerkessze be, ezért a szkennelést és beállításokat bízza gyakorlott szakemberekre! 

 .............................................................................................................................

 

HOGYAN ELLENŐRIZHETEM FOTÓIM MINŐSÉGÉT? HOGYAN TÖLTHETEM FEL ŐKET?

Javasoljuk, hogy első lépésként válogassa ki a naptárba szánt képeket és rendezze össze egy mappába! Képeit a folyamatábra 3. pontjában a "Naptár képek szerkesztése" részben, az alsó részén található képfeltöltő részben tudja feltölteni. A képeket keresse ki számítógépéről, majd jelölje ki őket. Lehetősége van egyszerre több, vagy akár az összes fotó feltöltésére is, így nem kell egyesével feltölteni őket. A képeket feltöltheti:

 • a képfeltöltő részbe a "Kép feltöltése" ikonra klikkelve
 • galériákba (ha több naptárat készít egyszerre, ez nagyon hasznos tud lenni, el tudja nevezni a galériákat)

Válassza ki a naptár mellett jobb oldalon található hetet vagy hónapot, attól függően, hogy milyen típusú naptárt választott, majd a feltötött képei közül válasszon egyet és klikkeljen a "Naptárra helyez" szövegre. Lehetősége van egyszerre az összes képet  a napárra helyezni, ebben az esetben a képfeltöltő rész bal felső sarkában található "Képek véletlenszerű elhelyezése" gombra klikkeljen. A naptárszerkesztő program ekkor éppen annyi képet választ ki tetszőlegesen a feltöltött képekből amennyi a kiválasztott naptárra kell.

 • Változtatni szeretne a képeken? Megoldható. Klikkeljen az adott hét vagy hónapra és válasszon másik képet és a program máris kicseréli Önnek.
 • Egy képből csak egy bizonyos részt szeretne megjelentetni? Megoldható. A szerkesztendő naptár felett klikkeljen a "Kép vágása és forgatása" gombra. Itt kivághat egy részt a képből vagy forgathatja is. Fontos, hogy a szerkesztés után klikkeljen a "Mentés" gombra vagy a "Mégsem" gombra klikkelve az eredeti változatban marad a kép.

képvágás

képszerkesztő menü

.............................................................................................................................

 

HOGYAN TUDOM ELMENTENI A FÉLKÉSZ NAPTÁRAT?

Félbehagyott naptárainak szerkesztését bármikor folytathatja, mert egyedi naptárszerkesztő programunk minden "Tovább" gombra klikkeléskor automatikusan menti az éppen szerkesztett naptárat, így Ön bármikor folytathatja, készre szerkesztheti egyedi naptárját. Nyugodtan kiléphet a böngészőből és ki is kapcsolhatja a számítógépet, Önnek bárhol és bármikor rendelkezésére áll a félkész naptár, akár ha az irodában, akár ha az otthonában szeretné folytatni.

Hol talája a félbehagyott naptárat? Jelentkezzen be a fiókjába, majd az "Adataim" -ra klikkelve a lenyíló ablak első sorában találja a "Naptáraim" kifejezést. Itt találja megrendelt és még szerkesztés alatt álló naptárjait.

szerkesztett_naptarak

Adataim >>Naptáraim: Itt találja a félbehagyott naptárait

 

 .............................................................................................................................

 

HOGYAN ADHATOM LE NAPTÁR RENDELÉSIMET? HOL VEHETEM ÁT A NAPTÁRAKAT?

Miután elkészült a naptár szerkesztéssel és leellenőrizte fotói minőségét, nincs már más teendője, minthogy megrendelje az egyedi naptárat. Miután kitöltötte a rendeléshez és számlázáshoz szükséges adatait 3 féle átvételi mód közül választhat:

 • Személyes átvétel: Ekkor a 1037 Budapest, Vörösvári út 119-121. szám alatti PrintPix Nyomda és Grafikai Stúdiónkban tudja átvenni elkészült egyedi naptárjait, ahol Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
 • Házhoz szállítással: Az elkészült naptárakat a Magyarország bármely pontjára futárszolgálattal kiszállítjuk, most AKCIÓSAN, 1990 Ft helyett, csak 990 Ft-ért!
 • Expressz szolgáltatás: Késésben van? Sürgősen kell a naptár? Elküldött egyedi naptár rendelése 2 óra múlva már készen van és átveheti PrintPix Nyomdánkban. Az expressz szolgáltatás ára 1990 Ft.


.............................................................................................................................


MILYEN MINŐSÉGBEN KÉSZÜLNEK A NAPTÁRAK?

A naptárakat digitális nyomdai technológiával nyomtatjuk, a legújabb Konica Minolta C8000-es és C1100-as digitális nyomdagépeinken. A nyomatkép selymesen fényes és lágy tapintású 160 grammos digitális papírra történik. Fehér fém ikerspirállal állítjuk össze a fali és az asztali naptárainkat, mindkét kivitelnél átlátszó műanyag előlap és kemény kartonborító hátlap, valamint az asztali kivitelhez naptártartó karton tartozik.


.............................................................................................................................


HOL ÉS HOGYAN KÉRHETEK SEGÍTSÉGET A NAPTÁRSZERKESZTŐ HASZNÁLATÁHOZ?

Ha elakadna a szerkesztésben és segítségre van szüksége, hívhatja minden hétköznap 8-17 óráig a 0630 447-1000-es technikai forródrótot, vagy írjon az info@egyedinaptarkeszites.hu címre!

Kupon beváltása

Jelentkezzen be!

1037 Budapest,
Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3039

Mobil általános forródrót:

+36 30 180 3000

Mobil technikai forródrót:

+36 30 447 1000

Szabályzatok

Segítség a naptárkészítő használatához