Képvarázsló

egyedi naptár képvarázsló

 

 

KÉPVARÁZSLÓ
A képvarázsló segítségével fotóit számtalan variációban szerkesztheti, hogy a kiválasztott naptártípuson egyedi megoldással jeleníthesse meg.

Hogyan tudja beállítani az EGYEDI KÉPEKET?

 • Válasszon ki egy naptárt, klikkeljen rá!
 • A szerkesztőfelület felső sorában látja a FOLYAMATÁBRÁT.
 • Klikkeljen rá a FOLYAMAT 3. (A naptár képeinek szerkesztése) felületre, ahol azonnal láthatja a kiválasztott naptártípust és felette 3 ikont:
 1. KÉPFELTÖLTÉS
 2. KÉP VÁGÁSA ÉS FORGATÁSA
 3. BORÍTÓ INDEXKÉP

Nézzük sorban, hogy melyik milyen képvarázsló funkciót rejt:

Feltöltötte a képeket, kezdődhet a naptárra helyezés. Ezt megteheti egyesével a hónap vagy hét (52 lapos asztali naptár esetében) nevére klikkelve vagy tömegesen a "Képek véletlenszerű elhelyezése" ikonra klikkelve. Megjelenik egy ablak, melyben saját képeinek feltöltését 3 féle lehetőség közül választhatja ki:

 1. Véletlenszerű sorrendben
 2. ABC sorrendben (kép file név alapján)
 3. Feltöltési sorrendben (kép file név alapján)

KÉP VÁGÁSA ÉS FORGATÁSA: Erre klikkelve a képszerkesztő felületre kerül, ahol tucatnyi funkció segítségével tökéletesítheti saját képeit a kiválasztott egyedi naptár stílusában. Melyik szerkesztőikon mire szolgál? A következőkben képes ábrákkal segítünk, hogy a naptárszerkesztés egy kellemes ajándékkészítési szolgáltatás legyen. :)

 VÁGÁS TÍPUSA:

 • Szabad vágás: A képből a jelölőpontok segítségével tetszőleges méretű képet tud kivágni, de ez a vágás típus nem feltétlenül tölti ki a rendelkezésre álló maximális fotó területet, és előfordulhat, hogy üres fehér felület lesz a kép mellett. Fontos, képvágáskor a kép mérete kisebb lesz, naptárra helyezéskor vegye figyelembe a képminőséget jelző színt (piros/sárga/zöld). Képszerkesztés befejezésekor nyomja meg a MENTÉS ikont.

 Egyedi naptárkészítés, jeles napok egyedi naptárkészítés

 

 • Arányos vágás: A képből mozgatással pontosan akkora képrészt tud kivágni, amekkora az éppen szerkesztendő egyedi naptárján a maximális fotó terület. Így az ön fotója körül nem lesz fölösleges üres felület. Fontos, képvágáskor a kép mérete kisebb lesz, naptárra helyezéskor vegye figyelembe a képminőséget jelző színt (piros/sárga/zöld). Képszerkesztés befejezésekor nyomja meg a MENTÉS ikont.

Egyedi naptárkészítés, jeles napok egyedi naptárkészítés

 

SZÍN VÁLTOZATOK:

 • Normál: Az Ön által feltöltött kép színe változatlanul.

Egyedi naptárkészítés, jeles napok egyedi naptárkészítés.

 

 •  Szépia: Régies színt ad a képnek. Képszerkesztés befejezésekor nyomja meg a MENTÉS ikont.

Egyedi naptárkészítés, jeles napok egyedi naptárkészítés

 

 • Fekete-fehér: Fekete-fehér színvilágot ad a képnek. Képszerkesztés befejezésekor nyomja meg a MENTÉS ikont.

 Egyedi naptárkészítés, jeles napok egyedi naptárkészítés

 

 

BORÍTÓ INDEXKÉP: Ezt a szolgáltatást bepipálva a borítóképen a naptárhoz feltöltött képekből egy montázst (indexképet) készít. Ha szeretne a borítóra is saját képeiből egyet önállóan elhelyezni, akkor ezt az indexkép szolgáltatást ne pipálja be.

 

Jó, ha tudja!

Akár képszerkesztés nélkül, az Ön által feltöltött eredeti állapotban helyezi fel a képeket a kiválasztott egyedi naptárra, akár képszerkesztő szolgáltatásunkat használva, minden esetben figyelje a képminőségjelző színskálát,

 • Zöld: Kiváló nyomdai minőség
 • Narancssárga: picit pixeles, bizonyára a kép túl pici, gyenge a felbontása. Ebben az esetben javasoljuk, hogy válasszon asztali naptárat ahol a kép kisebb, így a minőség is jobb lesz, vagy töltsön fel másik, jobb minőségű képet.
 • Piros: Rossz minőségű kép, pixeles lesz nyomtatáskor. Próbálja meg asztali naptár szerkesztését ahol a kép kisebb, így a minőség is jobb lesz vagy töltsön fel másik, jobb minőségű képet.

Egyedi naptárkészítés, jeles napok egyedi naptárkészítésegyedi naptar nagyképes, egyedi naptár konyhai


 

Kupon beváltása

Jelentkezzen be!

1037 Budapest,
Vörösvári út 119-121.

 

Telefon: +36 1 445 3039

Mobil általános forródrót:

+36 30 180 3000

Mobil technikai forródrót:

+36 30 447 1000

Szabályzatok

Segítség a naptárkészítő használatához